Interimkyrkja

01.02.2017

Interimkyrkja

Gudstjenester på Borg

Det blomstrer i gudstjenestelivet i indre bydel, selv om vi må vente enda ei stund på selve bygget Hatlehol Kyrkje. Annenhver søndag samles vi på Borgund Folkehøgskule til en gudstjeneste fylt med høytid, musikk og fellesskap for store og små. Vi feirer nattverd og barna kan gå til søndagsskolen eller bibelgjengen. Etterpå er det kirkekaffe og åpen idrettshall med godt og tjenlig vær året rundt.

Hatlehol er en del av Spjelkavik menighet, men har også noen egne faste møtepunkter i indre bydel. Noen lørdager er det aktivitetsklubb på Borg for barn i barneskolealder. Én søndagskveld i måneden samles vi hjemme hos hverandre i husfellesskap. Og har vi glemt å skrelle potetene før kl.11.00 en søndag er det av og til mulighet for kjøp av middag på Borg etter gudstjeneste og kirkekaffe.

Du finner program på Spjelkavik menighet sin hovedside. Velkommen skal du være!

Følg også med på facebooksidene "Hatlehol Interimkyrkje" og "Hatlehol Søndagsskole og Bibelgjengen"