Gull og sølv på nattcup!

23.11.2018

Gull og sølv på nattcup!

Flere lag fra Spjelkavik gjorde det skarpt på nattcupen.

Nattcup for konfirmanter ble avholdt 16. november 2018. Her møttes konfirmanter fra Spjelkavik, Ålesund/Volsdalen, Borgund/Ellingsøy og Sula til turneringer og aktiviteter.

Nå er det omsider på tide å gjøre litt ære på de som har vunnet med å skryte litt her på internett.

Innebandyturneringen bestod av 6 lag. Her kom laget KYRKJE bandy til semifinalen mens NETT bandy kom til finalen og VANT over Moses og de 10 bud fra Borgund! Gratulerer med gull!

Volleyballturneringen bestod av 8 lag og også der hadde vi to lag i semifinale. De spilte mot hverandre og resultatet ble at KYRKJE volley ble slått av KRIK volley. Sistnenvte kom da til finalen, men måtte gi tapt for Sula 1. Gratulerer med sølv!

Fotballturneringen var den største med 19 deltakende lag. Her hadde vi både CHM/KRIK fotKLA/KRIK fot og LEIR 4 fot i kvartfinaler, men de kom ikke lenger enn det. Der var det Guds Utvalgte fra Ålesund/Volsdalen som vant finalen mot Gucci Gang fra Ellingsøy.