Artikkelarkiv

Her finn ein også tidlegare framside-artiklar som ikkje har ein utløpsdato.

3-årstreff

Dei som er født i 2018 er invitert til samling i Spjelkavik kyrkje tysdag 5.oktober.

3-årstreff

Konfirmantliste 2021

I 2021 har vi konfirmasjonar både vår og haust. Her er lista med namn på konfirmantane.

Konfirmantliste 2021

Har du lyst til å synge i kor?

Spjelkavik kyrkjekor vil gjerne ha nye medlemmer! Koret er ope for alle, og syng alt frå enkle songar til klassiske verk og nyare musikk.

Har du lyst til å synge i kor?

31. august: Foredrag med HALVOR MOXNES under Ålesund Pride 2021

Kirkens Bymisjon inviterer til foredrag med HALVOR MOXNES under Ålesund Pride 2021: «Hvordan snakker vi om kjønn, identitet og seksualitet i kristne miljøer i dag?»

31. august: Foredrag med HALVOR MOXNES under Ålesund Pride 2021

Konfirmantpåmelding

Informasjonsmøte 16. juni kl. 20! Informasjon om registrering og innskriving til konfirmasjon 2021-2022.

Konfirmantpåmelding

Gudstjeneste fra Hatlehol

Velkommen til gudstjeneste fra Spjelkavik kyrkjelyd, 9.mai 2021.

Gudstjeneste fra Hatlehol

Velkommen til gudstjeneste fra Spjelkavik kyrkjelyd, 9.mai 2021.

Gudstjeneste 11. april

Se digital gudstjeneste fra Spjelkavik kyrkje, 2. søndag i påsketiden. Offer til Kirkens Bymisjon, vipps 69035. Korgruppe fra Spjelkavik kyrkjekor deltar.

Gudstjeneste 11. april